Voor zorgverleners

Wil jij écht verschil maken voor je cliënten?

En de zorg bieden zoals je deze zelf ook zou willen krijgen? Bij ZoAa geloven we dat intensieve thuiszorg beter kan en beter moet. We geloven dat met de juiste aandacht voor de behoefte van de mens, de kwaliteit van de zorg existentieel verbetert.

Meer dan alleen lichamelijke verzorging

Werken voor ZoAa betekent veel meer dan alleen lichamelijke verzorging. We zorgen voor onze cliënten door met ze mee te gaan naar bijvoorbeeld de supermarkt, dansen of de bioscoop. Wij geloven dat leuke dingen kunnen blijven doen, essentieel is om de kwaliteit van leven te verbeteren, ook wanneer er zorg nodig is. Zorg met aandacht, dus.

Geen tussenpersonen en bestuurslagen

ZoAa is een platte organisatie met gepassioneerde zorgprofessionals en één oprichter, Ellen van Meerten. Bij ZoAa betekent werken: samenwerken. Samenwerken met cliënten en diens familieleden, waarbij we samen kijken naar de wensen en behoeften. Maar ook samenwerken met collega’s; we werken vanuit jouw kracht. De aandacht die we voor onze cliënten hebben, hebben we dus ook voor jou, als zorgverlener.

Onze werkmethode
bg

Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van leven

Samen werken we volgens de principes van positieve gezondheid. Hiermee kunnen we beter omgaan met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen voor meer regie in het dagelijks leven. Bij positieve gezondheid staan zes onderdelen centraal:

 • Verbetering van lichaamsfuncties
 • Het mentaal welbevinden
 • Zingeving van de cliënt
 • Meedoen in de maatschapij
 • De kwaliteit van leven
 • Het dagelijks functioneren
bg

Opleiding tot zorgprofessional

Wil je de overstap maken naar de zorg of wil je terugkeren in het vak? Wij helpen je graag! Samen kijken we aandachtig naar wat je wilt en wat je nodig hebt om dit mooie vak uit te kunnen oefenen. Met een opleidingsplan op maat zorgen we ervoor dat jij als zorgprofessional het verschil kan maken. En om dit te doen, werken we uitsluitend met ervaren opleiders en zijn dan ook erkend leerbedrijf.

Meld je aan als zorgverlener

Heb je interesse in onze werkwijze en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Aanmelden

Wil je weten wat ZoAa voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Hoe kunnen we helpen?

  Ik ben een zorgverlenerIk wil graag zorgverlener wordenWat kunnen jullie voor mijn cliënten betekenen?

  Jouw gegevens