Zorg met aandacht

content-img01

Aandacht voor zorg en mens

Onze ambitie is om te bewijzen dat de kwaliteit van (thuis)zorg veel beter kan. Dicht bij de cliënt, letterlijk en figuurlijk. Daarom bewegen we mee en kijken we naar wat er wél kan. Want vaak is er met de juiste zorg en aandacht veel meer mogelijk dan je denkt.

bg
content-img02

Meer dan alleen verzorging

De zorgprofessionals binnen het netwerk van ZoAa bestaan niet alleen uit verzorgenden en verpleegkundigen, maar ook uit een doktersassistente, een pedicure en sociaal maatschappelijk werkers. Ook dit hoort bij zorg op maat. We kijken verder dan de reguliere zorg en passen onze zorg aan op de wensen van onze cliënten, bijvoorbeeld door mee te gaan naar de supermarkt, dansen of naar de bioscoop. Dit toen we met een vast team zodat u altijd dezelfde gezichten ziet.

content-img03

Specialistische en persoonlijke thuiszorg

Wij zijn er voor u als u intensieve zorg nodig heeft, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of bij chronische ziekten. In de laatste levensfase geven we begeleiding en ondersteuning, aan u en aan uw naasten.

Ons team helpt ziekenhuisopnamen te verkorten of zelfs te voorkomen, zodat u gewoon in uw eigen vertrouwde omgeving verblijft. En dat doen we dag en nacht, zowel voor korte als langere periodes. Onze gespecialiseerde verpleegkundigen verzorgen drains, dienen medicatie of voeding toe via infuus, verzorgen pijnbestrijding of brengen maagsondes in.

regio-nijmegen

Wij leveren zorg in de volgende regio’s

Plaats Postcodes
Tiel 4001, 4002, 4003, 4004, 4005, 4006, 4007
Echteld 4054
Beneden Leeuwen 6658
Lent 6663
Ressen 6684
Bemmel 6681
Oosterhout 6515
Beuningen 6641
Weurt 6551